Usluge

Individualna psihoterapija

Individualna psihoterapija je terapija baš za tebe lično. U njoj učestvujemo ti i ja.

Naš zajednički cilj je da unapredimo kvalitet tvog života, oslobodimo te pritiska koji imaš i osvestimo mnogo mogućnosti, koje trenutno ne vidiš.

Ako se osećaš loše iz dana u dan, ako ne znaš kako da izađeš na kraj sa nekim osećanjima, ne znaš šta tačno želiš, a i kada znaš nije ti lako da to postigneš.

Ako preterano brineš, ne možeš da se opustiš, osećaš pritisak u grudima i „tremu“ u stomaku.

Ako imaš dilemu, kreneš jednim putem, pa se vratiš dva koraka unazad, pa onda drugim, pa sve tako. Ako te muči osećaj krivice, strah, stid, panika, nesigurnost.

Ako ti je teško da se nosiš sa nekim događajima, individualna psihoterapija je pravi način da pomogneš sebi i nastaviš dalje mnogo lakše i odlučnije.

Stack 1

Kako Vam individualna psihotrapija može pomoći?

Terapija može da pomogne ljudima da prevaziđu prepreke koje im smetaju da dođu do ličnog blagostanja. Putem terapije mogu se pojačati pozitivna osećanja, kao što su saosećanje i samopouzdanje. Ljudi na terapiji mogu da nauče veštine za upravljanje teškim situacijama, da donose zdrave odluke i da ispune određene ciljeve. Mnogi uživaju u terapijskom putovanju, na kome postaju više svesni samih sebe. Neki idu na terapiju samo zbog ličnog razvoja

Koliko dugo individualna psihoterapija traje?

Individualna terapijska seansa traje između 45 i 60 minuta. Koliko se često seanse dešavaju može da zavisi od nekoliko faktora, uključujući:

Neki problemi mogu biti obrađeni putem kratke terapijske intervencije u roku od nekoliko nedelja. Međutim, hronični ili neki složeniji problemi mogu zahtevati dugoročni tretman. Ponekad, može biti potrebno više od godinu dana da bi se postigao uočljiv napredak.

Zakažite termin

Zakažite termin psihoterapije